Не кладіть в “олів’є” варену картоплю: приготуйте її так — і отримаєте зовсім інший салат

Страва стане втричі смачнішою

“Олів’є” має чимало поціновувачів. Між тим, смак цього салату можна покращити в рази, якщо знати про деякі трюки. Ми розповідали, що можна покласти замість цибулі та яєць. Тепер поділимось крутим трюком, який перетворить страву в зовсім інший, значно смачніший салат.

Секрет полягає у тому, що картоплю потрібно не варити, і не запікати в мундирі. Її слід запекти в духовці, але зовсім іншим методом, так, як би ви готували гарнір з неї. “Хочу” розповість про це детальніше.

Як запекти картоплю для “Олів’є”?

Бульбу потрібно помити, почистити і нарізати на дрібні кубики. Для зручності пересипаємо їх у велику миску. Після цього приправляємо. 

Загалом можна додавати ті спеції, які подобаються саме вам. Однак не перестарайтесь, пам’ятайте, що це картопля в салат, і потрібно врахувати, що вона буде поєднуватись з іншими інгредієнтами.

“Ідеальним комбо” до картоплі є сіль, чорний мелений перець і солодка паприка. Рівномірно розподіліть спеції, а тоді ретельно перемішайте. 

Коли приправи будуть розподілені, додайте кілька ложок олії і ще раз вимішайте. Обов’язково робити це саме в такій послідовності, щоб спочатку розподілились приправи, а тоді олія. 

Розігріваємо духовку на 180-190 градусів. Висипаємо картоплю на деко, застелене пергаментом, в один шар. Запікаємо до золотистої скоринки.

Коли картопля охолоне, просто додайте її до інших компонентів. Ви точно ще не їли такого смачного “Олів’є”. Також ми розповідали, які інгредієнти “Шуби” потрібно поміняти місцями. 

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/kulinarnyie-podskazki/article-160820-ne-kladit-v-olivje-varenu-kartopliu-prigotuite-yiyi-tak-i-otrimajete-zovsim-insii-salat/

Связанные записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *