Не кладіть гриби на сковорідку одразу: справжній секрет золотистої скоринки

Що зробити з печерицями перед смаженням

Правильний підхід до ваших інгредієнтів — запорука гарного смаку. Ми розповідали, як посмажити картоплю. Тепер поділимось секретом справді смачних смажених грибів.

Красиві, золотисті шматочки печериць стануть прикрасою будь-якої страви. Однак кулінари не завжди можуть добитись гарного результату. Разом із порталом clutch розповімо, що потрібно зробити з грибами перед тим, як викладати їх на сковорідку. 

Навіщо варити печериці перед смаженням

Якщо покласти на сковороду сирі печериці, вони одразу почнуть виділяти воду. Через це ви отримаєте не смаження, а тушкування або відварювання. Якщо ж зварити гриби перед цим, гриби виділять вологу, і точно будуть смажитись.

Поставте на вогонь каструльку з водою. Коли вона закипить, киньте гриби. Варіть близько 5 хвилин, до напівготовності. 

Після цього відкиньте гриби на друшляк. Коли зайва вода стече, просушіть шматочки на паперових рушниках. 

Після цього можна смажити — печериці будуть золотистими та дуже ароматними. Також ми розповідали, як готувати домашню шаурму.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/kulinarnyie-podskazki/article-161267-ne-kladit-gribi-na-skovoridku-odrazu-spravznii-sekret-zolotistoyi-skorinki/

Связанные записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *