Сухарі стануть в пригоді не лише для панірування
Нестандартний підхід до звичних продуктів може зробити ваші страви значно смачнішими. Ми розповідали, чому варто смажити яєчню на кунжуті. Тепер розповімо, навіщо додавати панірувальні сухарі у фарш для котлет.
Зазвичай у м’ясну основу додають замочений хліб. Однак, якщо прибрати цей інгредієнт і замінити його сухарями, буде значно краще, пишуть на порталі “Скарбничка рецептів”.
Навіщо додавати панірувальні сухарі в котлети?
Зазвичай цей інгредієнт використовують для того, щоб створити хрустку скоринку, але це не єдине його використання. Якщо всипати їх замість хліба, це дасть одразу два круті ефекти.
Котлети з сухарями точно гарно триматимуть форму. Може здатися, що вони сухі, а отже не будуть давати такий ефект, як розмочений м’якуш. Але це так — якщо додасте сухарі у фарш, страва точно не розвалиться, матиме золотисту скоринку і гарно триматиме форму.
По-друге, страва матиме дуже приємну хрустинку. Це станеться без втрати соковитості. Ефект дуже цікавий, а загальний смак просто неймовірний.
Тому спробуйте приготувати котлети так — і не будете робити інакше. Також ми розповідали, як швидко зварити горох без замочування.

Добавить комментарий