Крутий лайфхак для приготування овоча
Оселедець під шубою — це страва, яка має чимало шанувальників. Ми розповідали, які інгредієнти потрібно поміняти місцями, щоб вона стала значно смачнішою. Тепер поділимось крутим лайфхаком, який дозволить значно прискорити її приготування.
Найдовший і найнеприємніший етап — це відварювання буряка. Він готується не одну годину і ще й неприємно пахне. Натомість можна приготувати овоч до м’якого стану всього за 15 хвилин. Як це зробити, розповів кухар Олександр Огороднік.
Як варити буряк в мікрохвильовці
З цим способом ви справді зможете приготувати буряк всього за 15 хвилин. Спочатку овочі гарно миємо. Якщо буряки великі, розрізаємо їх навпіл.
Викладаємо у глибоку або середньої глибини тарілку. Додаємо трішки водички та накриваємо плівкою, можна у кілька шарів.
Робимо декілька проколів у плівці. Відправляємо буряк в мікрохвильовку і готуємо його на максимальній потужності впродовж 15 хвилин. Коли цей час мине, дістаємо буряк і пробуємо ножем або виделкою на м’якість. Він буде ідеально приготованим.
Переглянути цей допис в InstagramДопис, поширений Олександр Огороднік 🇺🇦 (@o_gorodnik)
Цей спосіб значно простіший і швидший, ніж класичний. Ще й каструлю мити не доведеться. Також ми розповідали, чи потрібно солити олів’є.