Буряк буде ідеально м’яким за 15 хвилин: найшвидший спосіб приготування навіть без каструлі (ВІДЕО)

Крутий лайфхак для приготування овоча

Оселедець під шубою — це страва, яка має чимало шанувальників. Ми розповідали, які інгредієнти потрібно поміняти місцями, щоб вона стала значно смачнішою. Тепер поділимось крутим лайфхаком, який дозволить значно прискорити її приготування.

Найдовший і найнеприємніший етап — це відварювання буряка. Він готується не одну годину і ще й неприємно пахне. Натомість можна приготувати овоч до м’якого стану всього за 15 хвилин. Як це зробити, розповів кухар Олександр Огороднік.

Як варити буряк в мікрохвильовці

З цим способом ви справді зможете приготувати буряк всього за 15 хвилин. Спочатку овочі гарно миємо. Якщо буряки великі, розрізаємо їх навпіл.

Викладаємо у глибоку або середньої глибини тарілку. Додаємо трішки водички та накриваємо плівкою, можна у кілька шарів. 

Робимо декілька проколів у плівці. Відправляємо буряк в мікрохвильовку і готуємо його на максимальній потужності впродовж 15 хвилин. Коли цей час мине, дістаємо буряк і пробуємо ножем або виделкою на м’якість. Він буде ідеально приготованим.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Олександр Огороднік 🇺🇦 (@o_gorodnik)

Цей спосіб значно простіший і швидший, ніж класичний. Ще й каструлю мити не доведеться. Також ми розповідали, чи потрібно солити олів’є.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/kulinarnyie-podskazki/article-161650-buriak-bude-idealno-miakim-za-15-xvilin-naisvidsii-sposib-prigotuvannia-navit-bez-kastruli-video/

Связанные записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *