Пляшка вина — минуле століття: що взяти з собою в гості, щоб не прийти “з порожніми руками”

Цей продукт стане ідеальною заміною

Пляшка алкоголю вважається “золотим стандартом” маленького подарунку, коли ви йдете до когось в гості. Але потрібно зважати на доречність. Ми розповідали, як вибрати гарне недороге вино. Але буде не дуже розумно взяти його з собою, коли, наприклад, йдете в дім, власники якого не вживають алкоголь.

Та й пляшка, яка стоїть у шафі, не відчувається чимось особливим. На порталі nv.ua поділились чудовою ідеєю, що можна взяти з собою, щоб не йти “з порожніми руками”. Вона полягає у тому, щоб принести якийсь смачний і особливий хліб.

Чому варто взяти з собою хліб у гості

Зараз, коли все більше людей обирають тверезий спосіб життя, стандартна пляшка вина може здатися чимось із “минулого століття”. Гарний, хрусткий буханець свіжого хліба точно не загубиться в купі інших пляшок. Якщо всі не з’їдять його за вечерею, то господарі зможуть поласувати ним під час сніданку.

Саме в українській культурі хліб надзвичайно важливий. Це символ достатку, багатства та добробуту. Якийсь розкішний буханець з пекарні може стати тихим, стильним, продуманим і дуже доречним подарунком.

Він буде свідчити про гарний смак, при цьому не потребуючи великого бюджету. Звісно, це не про пакет нарізаного хліба з супермаркету. Якщо збираєтесь в гості, зайдіть у відділ свіжої випічки, або в симпатичну пекарню за рогом. Ваша ціль — ароматний буханець з хрусткою скоринкою, спечений сьогодні ж. 

На якому хлібі можна зупинитись

  • Французький багет — може стати справді вишуканим подарунком. Це має бути хліб найвищої якості. Звертайте увагу на скоринку та кінці — якщо вони звужені, це свідчить про те, що багет формували вручну. До нього пасуватиме шматок французького сиру.

  • Солодка хала — або, як її називають у нас, плетінка. Ця єврейська випічка прижилась у нас. Вона ідеально пасує до лінивого сніданку вихідного дня. До неї можна додати баночку крафтового меду, масла або джему.

  • Паляниця — класичний український хліб на заквасці. Хрустка скоринка, ніжна серединка — це просто ідеально. Додайте до неї каву, яку люблять господарі.

  • Фокача — італійський хліб, який традиційно печуть з дріжджового тіста. Святкові варіанти прикрашають нарізаними оливками, томатами, розмарином тощо. До неї пасуватиме баночка в’ялених томатів.

Гарно запакуйте обраний хлібчик у крафтовий папір — і ваш подарунок точно запам’ятається. Також ми розповідали, мандарини якої форми будуть солодшими.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/eda/article-161640-pliaska-vina-minule-stolittia-shho-vziati-z-soboiu-v-gosti-shhob-ne-priiti-z-poroznimi-rukami/

Связанные записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *