Замість ковбаси покладіть у “Олів’є” інший продукт — смак салату буде неймовірним (РЕЦЕПТ)

Як приготувати цей нудний салат значно смачніше

Є чимало оригінальних, цікавих, незвичних страв. Та багато хто тримається і за звичні новорічні страви. Приміром, ми розповідали, як приготувати апетитні картопляні кульки. Якщо ж ви хочете “Олів’є”, навіть його можна зробити стильним.

Цей салат можна приготувати значно цікавіше, ніж у апетитній версії. На порталі pixelinform.com розповіли, як приготувати цю закуску не з куркою чи ковбасою, а з червоною рибою.

Інгредієнти:

  • Філе слабосоленої сьомги — 400 г;

  • Свіжий огірок — 1 шт;

  • Відварна картопля — 4 шт;

  • Відварна морква — 2 шт;

  • Варені яйця — 3 шт;

  • Консервований зелений горошок — 200 г;

  • Майонез.

Спосіб приготування:

  1. Овочі, яйця та моркву відваріть та почистіть. Рибу наріжте невеликими кубиками та викладіть у миску. Цей інгредієнт — основа вашого незвичайного “Олів’є”.

  2. Так само дрібно наріжте свіжий огірок. Коли все зварене охолоне до кімнатної температури, накришіть відварену картоплю, моркву та яйця.

  3. Додайте в миску горошок. Заправте майонезом, до смаку посоліть та поперчіть і ретельно перемішайте.

Можна просто викласти салат в красиву миску або сформувати у кулінарному кільці, щоб салат мав цікавіший вигляд. Також ми ділились рецептом апетитного салату з печінкою.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/retseptyi/article-146320-zamist-kovbasi-pokladit-u-olivje-insii-produkt-smak-salatu-bude-neimovirnim-recept/

Связанные записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *