Як приготувати цей нудний салат значно смачніше
Є чимало оригінальних, цікавих, незвичних страв. Та багато хто тримається і за звичні новорічні страви. Приміром, ми розповідали, як приготувати апетитні картопляні кульки. Якщо ж ви хочете “Олів’є”, навіть його можна зробити стильним.
Цей салат можна приготувати значно цікавіше, ніж у апетитній версії. На порталі pixelinform.com розповіли, як приготувати цю закуску не з куркою чи ковбасою, а з червоною рибою.
Інгредієнти:
-
Філе слабосоленої сьомги — 400 г;
-
Свіжий огірок — 1 шт;
-
Відварна картопля — 4 шт;
-
Відварна морква — 2 шт;
-
Варені яйця — 3 шт;
-
Консервований зелений горошок — 200 г;
-
Майонез.
Спосіб приготування:
-
Овочі, яйця та моркву відваріть та почистіть. Рибу наріжте невеликими кубиками та викладіть у миску. Цей інгредієнт — основа вашого незвичайного “Олів’є”.
-
Так само дрібно наріжте свіжий огірок. Коли все зварене охолоне до кімнатної температури, накришіть відварену картоплю, моркву та яйця.
-
Додайте в миску горошок. Заправте майонезом, до смаку посоліть та поперчіть і ретельно перемішайте.
Можна просто викласти салат в красиву миску або сформувати у кулінарному кільці, щоб салат мав цікавіший вигляд. Також ми ділились рецептом апетитного салату з печінкою.