Шикарна закуска на святковий стіл з дешевої печінки: чудовий рецепт (ВІДЕО)

Апетитний і ніжний салат

Святкові закуски не обов’язково повинні бути дорогими. Так, бутербродики з лососем будуть дуже доречні, але можна приготувати щось значно дешевше, але не менш вишукано.

Кухар з інстаграму Максим Мензак показав у своєму відео, як приготувати чудовий салат з печінки та буряка. Він простий, але дуже смачний і вишуканий.

Інгредієнти:

  • Оливкова олія — 50 г

  • Гірчиця м’яка — 30 г

  • Сухий часник — до смаку

  • Мед — 2 ст. л.

  • Сік лимону — 1 ст. л. 

  • Сіль — до смаку

  • Відварений буряк 

  • Куряча печінка — 80 г

  • Вершкове масло — 20 г

  • Мікс салату — 50 г 

  • Крем-сир — 30 г

Спосіб приготування:

  1. Буряк відварюємо до м’якості. Коли охолоне, чистимо від шкірки.

  2. Поки буряк вариться, приготуємо заправку для салатів. В баночці з кришкою змішуємо заправку — додаємо гірчицю, олію, мед, лимонний сік. 

  3. Всипаємо сухий часник, закриваємо кришкою та енергійно струшуємо. Таким чином отримуємо ароматну заправку з ідеальною текстурою.

  4. На сковороді розігріваємо олію. Викладаємо туди шматочки печінки, додаємо вершкове масло і обсмажуємо продукт до готовності та золотистої скоринки. Додаємо спеції.

  5. Чисту зелень в мисці перемішуємо з заправкою. Буряк нарізаємо на тоненькі слайси, всередину кожного кладемо трохи крем-сиру і закручуємо у рулетик.

  6. Для подачі в тарілку викладаємо салатний мікс. Додаємо шматочки печінки та бурякові рулетики. Зверху ще раз збризкуємо заправкою.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Максим Мензак (@menzakmaksim)

Це не лише красиво, а й надзвичайно смачно. Також ми розповідали, як приготувати яскраву закуску з печеним перцем.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/retseptyi/article-161383-sikarna-zakuska-na-sviatkovii-stil-z-desevoyi-pecinki-cudovii-recept-video/

Связанные записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *