Страва виходить рум’яною та ароматною
Маленькі додатки можуть змінити смак ваших страв на краще. Ми розповідали, у чому замочити хліб, щоб котлети були суперсоковитими. Тепер поділимось секретом особливо рум’яних та ароматних дерунів.
Хрустка і золотиста, ця страва зі звичайної картоплі може бути справжнім шедевром. Однак іноді вона виходить сірою не непривабливою. Щоб цього не трапилось, в тісто потрібно додати один інгредієнт, пише pixelinform.
Як готувати смачні деруни?
Секрет красивого кольору та апетитності — звичайна жирна сметана. Це не тільки соус для вже готової страви, а й необхідний компонент, який стане запорукою смаку картопляних оладок.
Вистачить однієї столової ложки сметани на 500 г щойно потертої картоплі. Завдяки цьому продукт не окислиться і не змінить колір. Деруни вийдуть рум’яними, зі смачною, хрусткою скоринкою.
Як бонус, так деруни під час обсмажування будуть вбирати менше олії. Так ви отримаєте неймовірно смачну і красиву страву, що стане прикрасою будь-якого столу. Також ми розповідали, що покласти в борщ замість томатної пасти і часнику.