Одна ложка в тісто — і деруни будуть золотистими: більше ніякого сірого кольору

Страва виходить рум’яною та ароматною

Маленькі додатки можуть змінити смак ваших страв на краще. Ми розповідали, у чому замочити хліб, щоб котлети були суперсоковитими. Тепер поділимось секретом особливо рум’яних та ароматних дерунів.

Хрустка і золотиста, ця страва зі звичайної картоплі може бути справжнім шедевром. Однак іноді вона виходить сірою не непривабливою. Щоб цього не трапилось, в тісто потрібно додати один інгредієнт, пише pixelinform.

Як готувати смачні деруни?

Секрет красивого кольору та апетитності — звичайна жирна сметана. Це не тільки соус для вже готової страви, а й необхідний компонент, який стане запорукою смаку картопляних оладок.

Вистачить однієї столової ложки сметани на 500 г щойно потертої картоплі. Завдяки цьому продукт не окислиться і не змінить колір. Деруни вийдуть рум’яними, зі смачною, хрусткою скоринкою.

Як бонус, так деруни під час обсмажування будуть вбирати менше олії. Так ви отримаєте неймовірно смачну і красиву страву, що стане прикрасою будь-якого столу. Також ми розповідали, що покласти в борщ замість томатної пасти і часнику.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/kulinarnyie-podskazki/article-161306-odna-lozka-v-tisto-i-deruni-budut-zolotistimi-bilse-niiakogo-sirogo-kolyoru/

Связанные записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *