Шикарний гуцульський салат: як приготувати справжні шухи (ВІДЕО)

Ця страва ідеальна до різдвяного столу

Пісний стіл на Різдво може бути чудовим, якщо звертати увагу на автентичні, перевірені рецепти. Ми розповідали, як приготувати пісні пончики з начинкою. Ще один цікавий варіант — гуцульський салат під назвою шухи.

Рецептом поділились на кулінарному ютуб-каналі «Наші Бесаги». Ця закуска готується на основі буряків та грибів. Вона смачна як холодною, так і теплою.

Інгредієнти:

  • 800 г буряка

  • 200 г заморожених грибів 

  • 2 цибулі

  • 2-3 зубчики часнику

  • 3-5 горіхів

  • чорнослив сушений

  • сіль

  • перець

  • олія для смаження

Спосіб приготування:

  1. Буряк запікаємо до м’якості, охолоджуємо та чистимо від шкірки. Розморожені гриби викладаємо на сковороду.

  2. Тушкуємо їх, до випаровування вологи і готовності. Паралельно обсмажуємо цибулю та додаємо її до грибів. 

  3. Поки все разом тушкується, нарізаємо буряк кубиком. Теж додаємо його у сковороду, готуємо все разом кілька хвилин та солимо.

  4. Наприкінці додаємо подрібнений часник. Перемішуємо та знімаємо з вогню. Посипаємо нарізаними горіхами.

Страва хоч і пісна, але має глибокий, насичений смак. Також ми ділились рецептом домашньої ковбаси.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/retseptyi/article-161199-sikarnii-guculskii-salat-iak-prigotuvati-spravzni-suxi-video/

Связанные записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *