Як приготувати смачний салат
Є чимало способів покращити і вдосконалити класичний салат “Олів’є”. Ми розповідали, що покласти у страву замість цибулі та яєць. Тепер поділимось кількома крутими трюками, які зроблять закуску неперевершеною.
Про них розповіла кулінарна блогерка Діана Куліковська. Це її професійні секрети, з якими звичайний майонезний салат грає новими барвами.
Секрети смачного олів’є
Кількість картоплі
Блогерка кладе стільки картоплі, скільки й усіх інших інгредієнтів. Цей овоч ідеально відтіняє смаки і робить страву значно ситнішою.
Вибір ковбаси
За словами Діани Куліковської, найкращий результат виходить, якщо використати два види ковбаси — половину копченої, половину вареної. Звісно ж, обидва продукти повинні бути якісними, адже вони безпосередньо впливають на смак.
Зелена цибуля замість білої
Цей продукт не лише додає салату кольорових акцентів. Замість пекучої цибулі, яка може неприємно хрустіти, ви отримуєте свіжу, апетитну нотку.
Додайте кріп
Чим більше свіжої зелені, тим цікавішим стає салат. Кріп ідеально відтінить ситність варених овочів та ковбаси.
Свіжий огірок
Маринований овоч не вибивається з загальної текстури, тоді як свіжий додасть хрусту. Салат сприйматиметься зовсім інакше.
Спробуйте готувати салат так — і інакше вже не захочеться. Також ми розповідали, які два інгредієнти у “Шубі” потрібно поміняти місцями.