Дивовижний зимовий десерт: як приготувати мандаринове тирамісу (РЕЦЕПТ)

Десерт виходить дуже ніжний, яскравий і ароматний

Зимові десерти можуть бути дуже простими у приготуванні. Ми розповідали, як зробити молочний мус. Якщо ж у вас вдома є мандарини, з ними можна приготувати цікаву варіацію класичного десерту тирамісу.

У кулінарному блозі mari.a.cake поділились рецептом простого, ароматного, святкового десерту. Він точно вийде з першого разу. 

Інгредієнти:

  • Мандарини очищені — 500 г

  • Цукор — 160-180 г

  • Печиво савоярді — 340 г 

  • Маскарпоне — 500 г

  • Вершки 30-36% — 350 г

  • Цукрова пудра — 60 г 

  • Кориця — 2-4 г

Спосіб приготування:

  1. Мандарини чистимо, прибираємо кісточки. Додаємо цукор, перебиваємо блендером і ставимо на вогонь.

  2. Варимо до  розчинення цукру. Проціджуємо через сито та відставляємо. 

  3. Для крему об’єднуємо маскарпоне, холодні вершки, цукрову пудру та корицю. Збиваємо їх міксером на середній швидкості до густої та стабільної маси. 

  4. Кожне печиво вмочуємо у охолоджений мандариновий фреш. Викладаємо їх першим шаром у форму. Розподіляємо зверху половину крему. Повторюємо шари.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Марія Хаванських | НАВЧАННЯ КОНДИТЕРІВ | бенто, cookies, торти (@mari.a.cake)

Прибираємо тортик на 5-6 годин в холодильник для стабілізації. А якщо вам впродовж цього часу захочеться чогось до чаю, можна спекти яблучний пиріг.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/retseptyi/article-160769-divoviznii-zimovii-desert-iak-prigotuvati-mandarinove-tiramisu-recept/

Связанные записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *