Апетитна намазка з хребта лосося
Рибні святкові закуски — справжня прикраса святкового столу, особливо новорічного. Ми розповідали, як приготувати “рибну ялинку”. Тепер поділимось геніальним рецептом, який допоможе вам приготувати гору бутербродів з червоною рибою дуже дешево.
Секрет у тому, щоб придбати сирі хребти лосося. Це бюджетні залишки, які найчастіше купують на суп, однак на них буває чимало м’яса, і цим можна скористатися. Як це зробити, показала кулінарна блогерка Юлія Чумак.
Інгредієнти:
-
Хребет лосося
-
Плавлений сир — 2-3 штуки
-
Сіль, улюблені спеції — до смаку
Спосіб приготування:
-
Хребет лосося розділяємо на зручні частини. Солимо їх та приправляємо до смаку.
-
Викладаємо на деко, застелене пергаментом, і запікаємо. Авторка відео зробила це в аерогрилі, але звичайна духовка теж підійде.
-
Готову рибу розбираємо, відділяємо все м’ясо з кісточок. Це найбільш тривалий етап приготування.
-
Перекладаємо м’ясо у блендер і додаємо туди плавлений сирок. Вичавлюємо сік зі скибочки лимона та перебиваємо все до однорідної маси. Після цього перекладаємо все в зручну баночку.
Переглянути цей допис в InstagramДопис, поширений Yuliia Chumak (@_yuliia_chumak_)
Намазку можна куштувати одразу. Вона надзвичайно смачна, підійде як на кожен день, так і до святкового столу. Також ми розповідали, як оригінально приготувати бутерброди зі шпротами.