Як приготувати гору бутербродів з червоною рибою, щоб було дешево: геніальний рецепт (ВІДЕО)

Апетитна намазка з хребта лосося

Рибні святкові закуски — справжня прикраса святкового столу, особливо новорічного. Ми розповідали, як приготувати “рибну ялинку”. Тепер поділимось геніальним рецептом, який допоможе вам приготувати гору бутербродів з червоною рибою дуже дешево.

Секрет у тому, щоб придбати сирі хребти лосося. Це бюджетні залишки, які найчастіше купують на суп, однак на них буває чимало м’яса, і цим можна скористатися. Як це зробити, показала кулінарна блогерка Юлія Чумак. 

Інгредієнти:

  • Хребет лосося

  • Плавлений сир — 2-3 штуки

  • Сіль, улюблені спеції — до смаку

Спосіб приготування:

  1. Хребет лосося розділяємо на зручні частини. Солимо їх та приправляємо до смаку.

  2. Викладаємо на деко, застелене пергаментом, і запікаємо. Авторка відео зробила це в аерогрилі, але звичайна духовка теж підійде. 

  3. Готову рибу розбираємо, відділяємо все м’ясо з кісточок. Це найбільш тривалий етап приготування.

  4. Перекладаємо м’ясо у блендер і додаємо туди плавлений сирок. Вичавлюємо сік зі скибочки лимона та перебиваємо все до однорідної маси. Після цього перекладаємо все в зручну баночку.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Yuliia Chumak (@_yuliia_chumak_)

Намазку можна куштувати одразу. Вона надзвичайно смачна, підійде як на кожен день, так і до святкового столу. Також ми розповідали, як оригінально приготувати бутерброди зі шпротами.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/retseptyi/article-160728-iak-prigotuvati-goru-buterbrodiv-z-cervonoiu-riboiu-shhob-bulo-desevo-genialnii-recept-video/

Связанные записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *