Зробіть це з котлетами після смаження — і вони будуть нереально соковитими: шеф-кухарка поділилась чудовим рецептом (ВІДЕО)

Рецепт соковитих котлет з яловичини

Маленькі секрети приготування здатні покращити звичні страви. Ми розповідали, як приготувати лінивий картопляний пиріг “Лежень”. Тепер поділимось рецептом дуже соковитих яловичих котлет.

Шеф-кухарка Валентина Кущ розповіла у своєму відео, як зробити так, щоб м’ясо зберегло всі соки. Все завдяки тому, що після обсмажування котлети тушкуються з вершковим маслом.

Інгредієнти:

  • Яловичина — 1 кг

  • Картопля — 2 шт 

  • Цибуля — 1 шт 

  • Сіль, перець, улюблені спеції — до смаку

  • Олія — для смаження

  • Вершкове масло — 50 г

Спосіб приготування:

  1. М’ясо перемелюємо в фарш, бажано зробити це двічі. Цибулю та картоплю натираємо на найдрібнішу тертку, щоб отримати “кашу”, і додаємо до яловичини. 

  2. Солимо та перчимо м’ясо та дуже ретельно вимішуємо. Можна зробити це в міксері насадкою для тіста.

  3. З готової маси вологими руками формуємо котлети, відбиваючи фарш в процесі. Відбити треба добре, це важливо.

  4. Смажимо з обох сторін на розігрітій пательні з олією до рум’яної скоринки. Не обов’язково доводити до готовності, просто забезпечити скоринку.

  5. Після цього складаємо все в каструлю. Додаємо до котлет шматочки масла, накриваємо кришкою та 30 хвилин тушкуємо на мінімальному вогні. 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Валентина Саєнко | рецепти (@valya__saenko)

За такого підходу котлети будуть надзвичайно ніжними і соковитими. Також ми розповідали, як приготувати смачні вареники з картоплею.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/retseptyi/article-160684-zrobit-ce-z-kotletami-pislia-smazennia-i-voni-budut-nerealno-sokovitimi-sef-kuxarka-podililas-cudovim-receptom-video/

Связанные записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *