Вам знадобиться мікрохвильовка
Смачні овочеві салати стають особливо актуальними в холодну пору. Ми розповідали, як смачно приготувати “Шубу”. До речі, щоб зварити буряк до неї, не обов’язково морочитись із каструлями.
Традиційний спосіб варіння займає дуже багато часу. Однак цей овоч можна довести до готовності всього за 10 хвилин, якщо використати мікрохвильову піч, пише “ТСН”.
Як зварити буряк в мікрохвильовці?
Переваги такого способу не лише в скороченні часу. В результаті ви отримуєте м’який, дуже соковитий овоч. Він солодкуватий, як після запікання, і має насичений колір.
Буряк чистимо від шкірки та нарізаємо. Не обов’язково кришити дрібно — достатньо буде розділити на шматочки розміром приблизно 3–4 сантиметри. Викладаємо їх у глибоку миску та вливаємо 2–3 столові ложки води. Миску накриваємо кришкою для мікрохвильовки або харчовою плівкою.
Ставимо посудину до мікрохвильовки. При максимальній потужності час приготування становить 10 хвилин. Якщо після цього буряк трохи твердий, можна додати ще хвилину-дві.
Буряк стає повністю готовим до вживання. Можна додавати його в салати, закуски і гарячі страви.
Також ми ділились порадами для приготування “Олів’є”. Зокрема, стане значно смачніше, якщо замінити два інгредієнти.

Добавить комментарий