Закуска має вишуканий вигляд
Навіть звичні нудні страви для святкового застілля можна приготувати новими, оригінальними способами. Ми ділились рецептом оригінальних бутербродів замість “шуби”. А Мімозу з рибною консервою можна подати у формі апетитного яскравого рулету.
Як це зробити, у своєму відео показала блогерка Діана Куліковська. Це справжня “Королівська” мімоза. Попри його вишуканий вигляд, рулет виходить доволі дешевим.
Інгредієнти:
-
4 морквини
-
3 яйця
-
5 картоплин
-
1 цибулина
-
1 банка тунця у власному соці
-
сіль, перець
-
майонез
-
імітована ікра, крем-сир, зелень — для прикраси
Спосіб приготування:
-
Моркву і картоплю відварюємо до м’якості. Яйця варимо накруто. Все чистимо і натираємо на дрібну тертку.
-
Цибулю дрібно кришимо. Тунець відкидаємо на сито, щоб прибрати зайву рідину.
-
Стіл застеляємо харчовою плівкою. Рівномірним шаром викладаємо моркву. Солимо, змащуємо майонезом.
-
Додаємо натерті яйця. Трохи солі, і знову майонез. Наверх картопля.
-
Знову солимо і робимо майонезну сіточку. На край викладаємо цибулю та рибку.
-
Скручуємо все в рулет. Щільно загортаємо в харчову плівку. Ставимо в холодильник на ніч.
Переглянути цей допис в InstagramДопис, поширений Рецепти🥙Збалансовані, прості страви🥗 (@diana_kulikovska)
Вранці дістаємо рулет, акуратно розгортаємо та прикрашаємо. Виходить красиво, смачно і вишукано. Також ми розповідали, як стильно подати “бублики” з бабусиного застілля.

Добавить комментарий