Замість томатної пасти і часнику покладіть в борщ 2 інгредієнти: смак стає значно кращим

Борщ виходить дуже апетитним

У приготуванні звичних страв часто найменші деталі мають значення для смаку. Ми розповідали, від чого смажена картопля “обростає” скоринкою. Тепер поділимось простими порадами для приготування борщу.

Щоб отримати значно кращий смак, у страві потрібно замінити два базові інгредієнти. Йдеться про томатну пасту і часник. Що додати замість них, розповіли на порталі “Добрі новини”.

Чим замінити томатну пасту?

Цей продукт вирішальний, коли йдеться про колір та насиченість борщу. Однак, вона може перебивати смак інших компонентів. Щоб цього не трапилося, але при цьому смак був ідеально збалансований кислинкою, можна додати свіжі перетерті помідори. 

В середньому на кожен літр борщу потрібен один стиглий томат. Розріжте його навпіл і натріть на тертку м’якоттю до поверхні. Так через кілька рухів у вас в руках залишиться шкірка, її можна буде просто викинути. 

Чому варто відмовитись від часнику?

Якщо додати його занадто рано, цей продукт може зіпсувати смак і надати страві неприємної гірчинки. Натомість, коли борщ почне кипіти, покладіть у каструлю цілу помиту цибулину разом із лушпинням. Смак бульйону стане насиченим, але м’яким, без різкого запаху чи гіркоти.

Ці елементарні поради допоможуть вам значно покращити смак борщу. Також ми розповідали, що додати до тушкованої капусти.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/kulinarnyie-podskazki/article-160326-zamist-tomatnoyi-pasti-i-casniku-pokladit-v-borshh-2-ingredijenti-smak-staje-znacno-krashhim/

Комментарии

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *