Навіщо люди мастять фарш на пергамент
Шаурма для багатьох є найулюбленішою вуличною їжею. Вона ситна, смачна, швидко готується. Ми розповідали, як загортати шаурму, щоб нічого не витікало і не розвалювалось.
В мережі серед кулінарних блогерів набуває популярності новий тренд. Всі, хто повторює його, стверджують, що в результаті отримують м’ясо в духовці на смак, як у кіоску з шаурмою. “Хочу” розповідає про це детально.
Як приготувати м’ясо у пергаменті?
Домашня шаурма готується нескладно. Однак багато хто помітив, що, як не готуй м’ясо, але все ж не вдається повторити той самий смак з вуличних кіосків, в яких м’ясо крутиться на грилі, нанизане на рожен.
Однак користувачі знайшли спосіб, як його приготувати в домашніх умовах. За їх словами, все, що потрібно — намастити фарш на пергамент, скрутити його у трубочку і запекти. В результаті отримуємо ідеально приготований, ароматний і дуже соковитий продукт.
Переглянути цей допис в InstagramДопис, поширений Mehtap Z. Memis (@moonshines.kitchen)
Фарш змішують зі спеціями і натертою цибулею. Фрагмент фаршу кладуть між двома аркушами пергаменту, розкочують в пласт. Після цього знімають верхній пергамент, а нижній разом із фаршем скручують в рулет.
Переглянути цей допис в InstagramДопис, поширений Zaynah | Recipes, Travel & Lifestyle (@zaynahsbakes)
Цю процедуру потрібно повторити з усією кількістю фаршу. Отримані трубочки викладаємо на деко, ставимо в розігріту до 220 градусів духовку. Час випікання становить приблизно 20 хвилин. Після цього залишиться лише вийняти м’ясо з пергаменту і закрутити в лаваш з іншими інгредієнтами.
Переглянути цей допис в InstagramДопис, поширений Miłość od Kuchni — przepisy (@milosc_od_kuchni)
Однак насправді з нього необов’язково готувати шаурму — таке м’ясо можна просто класти на хліб і ласувати. Також з лаваша та фаршу можна приготувати ліниві равлики.

Добавить комментарий