Дві ложки в тушковану капусту — і страва стане фантастично смачною: що додати до страви

Знадобляться два прості інгредієнти

Смак звичних страв можна в рази покращити за допомогою простих додатків. Ми розповідали, як смачніше приготувати “шубу”. Тепер поділимось лайфхаком для приготування тушеної капусти.

Ця страва проста, ситна і дуже смачна. Однак її можна приготувати ще смачнішою. “Хочу” розповість, як це зробити.

Що додати в тушковану капусту?

Для найкращого смаку вам потрібна комбінація двох продуктів — гірчиці та меду. Ці інгредієнти максимально підкреслюють усі відтінки страви, покращують текстуру та аромат. А їх поєднання, додане в правильний момент, робить тушковану капусту в рази апетитнішою.

Як правильно додати мед та гірчицю?

Ці компоненти слід ввести наприкінці приготування, коли страва буде майже готова, буквально за 10 хвилин до завершення. Багато додавати не потрібно — буде достатньо по одній столовій ложці меду та гірчиці. Перемішуємо, зменшуємо вогонь і накриваємо кришкою.

Страва з цими додатками буде значно смачнішою. Також ми розповідали, як легко чистити гарбуз. 

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/kulinarnyie-podskazki/article-160115-dvi-lozki-v-tuskovanu-kapustu-i-strava-stane-fantasticno-smacnoiu-shho-dodati-do-stravi/

Комментарии

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *