Навіть зварити яйця можна правильно
Приготування “зимових” салатів передбачає багато нюансів. Ми розповідали, в якому порядку збирати “шубу”. Тепер ділимось тонкощами приготування яєць.
Їх відварювання може здатися елементарним заняттям, одна на ділі все легко зіпсувати. Білок стає гумовим, а жовток набуває неапетитного зеленого кольору. Як насправді готувати яйця, розповіли на порталі prostoway.
Як правильно варити яйця?
Щоб отримати варений продукт з ідеальною консистенцією, під час приготування потрібно дотримуватися трьох простих правил. Перш за все, це стосується правильного об’єму води. В ідеалі, рідини потрібно налити стільки, щоб яйця були на 3-6 сантиметрів нижче її рівня.
Щоб шкаралупа не тріснула під час варіння, потрібно додати у воду трохи солі та оцту. Так яйце збереже цілісність і білок не витече у воду.
Покладіть яйця у холодну воду і поставте на вогонь. Як тільки рідина закипить, зменшуємо вогонь до мінімуму. Ще через хвилину знімаємо з вогню, накриваємо кришкою та залишаємо на 12 хвилин.
З таким підходом яйця будуть ідеальними. Також ми розповідали, як легко чистити яйця.

Добавить комментарий