М’ясо стане дуже м’яким
Навіть найдешевше, жорстке м’ясо можна приготувати ніжним і соковитим з правильним підходом. Ми розповідали про трюк китайських кухарів, з яким можна приготувати дуже ніжне смажене м’ясо. Тепер поділимось лайфхаком, який спрацює під час приготування борщу та інших перших страв.
Жорстке м’ясо буде соковитим і м’яким, якщо правильно його замочити. Детально про це розповіли на порталі “Добрі новини”.
Як зробити жорстке м’ясо ніжним?
Секрет полягає у правильній підготовці м’яса перед варінням. Якщо замочити його, можна змінити текстуру продукту.
Щоб розм’якшити волокна м’яса, вам знадобиться звичайна вода. Додайте в неї солі і розмішайте, а також влийте невеличку кількість оцту або лимонного соку. Замочіть у цьому розчині шматок на 20–25 хвилин.
Коли цей час мине, м’ясо можна буде додавати у борщ. Але не в гарячу воду, а в холодну, щоб продукт нагрівався разом із рідиною.
В результаті навіть найжорсткіша яловичина буде ніжною і танутиме в роті. Також ми розповідали, навіщо і як смажити яйця на кунжуті.

Добавить комментарий