Як зробити найдешевше м’ясо у борщі ніжним і соковитим: хитрий трюк

М’ясо стане дуже м’яким

Навіть найдешевше, жорстке м’ясо можна приготувати ніжним і соковитим з правильним підходом. Ми розповідали про трюк китайських кухарів, з яким можна приготувати дуже ніжне смажене м’ясо. Тепер поділимось лайфхаком, який спрацює під час приготування борщу та інших перших страв.

Жорстке м’ясо буде соковитим і м’яким, якщо правильно його замочити. Детально про це розповіли на порталі “Добрі новини”.

Як зробити жорстке м’ясо ніжним?

Секрет полягає у правильній підготовці м’яса перед варінням. Якщо замочити його, можна змінити текстуру продукту.

Щоб розм’якшити волокна м’яса, вам знадобиться звичайна вода. Додайте в неї солі і розмішайте, а також влийте невеличку кількість оцту або лимонного соку. Замочіть у цьому розчині шматок на 20–25 хвилин.

Коли цей час мине, м’ясо можна буде додавати у борщ. Але не в гарячу воду, а в холодну, щоб продукт нагрівався разом із рідиною.

В результаті навіть найжорсткіша яловичина буде ніжною і танутиме в роті. Також ми розповідали, навіщо і як смажити яйця на кунжуті. 

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/kulinarnyie-podskazki/article-160045-iak-zrobiti-naidesevse-miaso-u-borshhi-niznim-i-sokovitim-xitrii-triuk/

Комментарии

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *