Апетитна закуска з буряком і оселедцем
Старі банальні закуски, які набили всім оскому, можна перетворити на щось круте, зберігши при цьому звичні смаки. Ми розповідали, як оригінально подати канапки зі шпротами.
Бутерброди, рецептом яких поділилась кулінарна блогерка korolivska1, виходять ніжні, яскраві та святкові. Це чудова альтернатива класичній нудній “шубі”, яку зі святкового столу розметуть одразу.
Інгредієнти:
-
Хліб бородинський — 10 маленьких скибок
-
Крем-сир — 80 г
-
Буряк варений або печений — 80 г
-
Оселедець малосольний — до смаку
-
Яйця — 2 шт
-
Гірчиця французька — до смаку
-
Мікрозелень — для подачі
Спосіб приготування:
-
Хліб нарізаємо на однакові квадратики без шкірки та підсушуємо у духовці. Заздалегідь запечений буряк перебиваємо блендером.
-
До буряка додаємо крем-сир, дрібку солі і ще раз перебиваємо. Одразу перекладаємо у кондитерський мішок.
-
Філе оселедця нарізаємо під кутом, щоб шматочки були скошені — так буде красивіше. Відварені яйця нарізаємо на тоненькі скибочки.
-
На шматочки хліба викладаємо буряковий крем. Наверх кладемо по одному фрагменту яйця і по два — оселедця. Додаємо мікрозелень і трохи французької гірчиці.
Переглянути цей допис в InstagramДопис, поширений VIKA KOROLIVSKA (@korolivska1)
Закуска готова. Вона яскрава, апетитна і дуже смачна. Також ми розповідали, як оригінально подати “бублики” з бабусиного застілля.

Добавить комментарий