Просто намочіть руки: ідеальні сирники готуються простіше, ніж вам здається

Поради для золотистої скоринки

Апетитні сирники — це така ж популярна страва на щодень, як і котлети. До речі, ми розповідали, у чому запанірувати їх для яскравого смаку. Коли справа стосується сирників, дуже важливо робити все правильно.

Ідеальні сирники виходять хрусткими і золотистими зовні, ніжними всередині. Однак це не завжди вдається. Розповідаємо детальніше разом із cookpad.com.

Секрети ідеальних сирників

Правильний сир

Для страви потрібно брати домашній або фермерський сир. Жирність повинна бути 5–9%. Якщо в сирі є волога, її слід відтиснути через марлю.

Будьте обережні із борошном

Якщо перестараєтесь — сирники будуть щільними. Буде достатньо 1–2 ложки на кожні 300 г сиру, і не більше.

Сирники потрібно формувати вологими руками

Змочіть руки водою або олією. Таким чином ви зможете легко сформувати сирники, тісто не буде прилипати.

Ваш вибір — середній вогонь

Саме на середньому вогні сирники просмажаться всередині, а зовні не згорять. Для найкращого ефекту готуйте їх під кришкою.

Ці поради дозволять вам приготувати ідеальні сирники. Також ми розповідали, як різати куряче філе.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/kulinarnyie-podskazki/article-159793-prosto-namocit-ruki-idealni-sirniki-gotuiutsia-prostise-niz-vam-zdajetsia/

Комментарии

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *