Хурма буде значно смачнішою
Хурма — це надзвичайно смачний фрукт, що з’являється на прилавках в кінці осені. Ми розповідали, як її обирати. Тепер поговоримо про те, як її їсти.
У кулінарному блозі chefleigh поділились найпростішим способом насолоджуватися хурмою. Також цей метод дозволить зберегти хурму на майбутні місяці.
Навіщо класти хурму в морозилку?
Цей простий крок в рази покращує смак плода. Все, що вам потрібно зробити — заморозити його. Ви можете дістати фрукт з морозилки як через кілька годин, так і через кілька місяців. Це, до речі, ще й найкращий спосіб її тривалого зберігання.
Після розморожування ви побачите, що весь терпкий смак з плодів пішов, а її м’якоть перетворилась на готовий джем — дуже ніжний, ароматний і солодкий. В такому вигляді фрукт можна просто їсти ложкою, а можна намастити його на хлібці або крекери і подати з сиром і медом.
Переглянути цей допис в InstagramДопис, поширений Leigh Orleans (@_chefleigh)
Хурма, яка пройшла цю процедуру, буде надзвичайно смачною. Однак з’їсти її потрібно буде одразу після розморожування. Також ми розповідали, як прискорити достигання плодів.

Добавить комментарий