Кладемо крабові палички на хліб і відправляємо в духовку: всі будуть в захваті від таких бутербродів (ВІДЕО)

Закуска проста, але дуже апетитна

Крабові палички можуть бути основою для багатьох оригінальних закусок. Ми розповідали, як стильно подати “бублики” з бабусиного застілля. Тепер поділимось рецептом апетитних бутербродів.

Кулінарна блогерка Валерія Питель у своєму відео показала, як приготувати дуже смачні канапки. Вони можуть бути як перекусом на щодень, так і зіркою святкового столу. 

Інгредієнти:

  • Крабові палички — 180 г

  • Ікра або рибна намазка — 160 г

  • Сир сулугуні — 150 г

  • Соєвий соус — 1 ст. л.

  • Грецький йогурт — 1 ст. л.

  • Батон — 1 шт

Спосіб приготування:

  1. Крабові палички чистимо від плівок. Виделкою “розбираємо” їх на волокна. 

  2. Сир натираємо на середню тертку. Відправляємо в миску до крабових паличок. Додаємо туди ікру і соєвий соус.

  3. Заправляємо масу йогуртом. Все ретельно перемішуємо.

  4. На деко, застелене пергаментом, викладаємо шматочки батона. Наверх кладемо крабову начинку. Ставимо в розігріту духовку на 15 хвилин.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений РЕЦЕПТИ / Фудблог/ЧЕРКАСЬКИЙ БЛОГЕР (@valeria_pytel_)

Це значно смачніше, ніж звичайні гарячі бутерброди. Закуска дуже ароматна і апетитна. Також ми ділились рецептом осінньої намазки з буряка.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/retseptyi/article-159891-klademo-krabovi-palicki-na-xlib-i-vidpravliajemo-v-duxovku-vsi-budut-v-zaxvati-vid-takix-buterbrodiv-video/

Комментарии

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *