Полийте цим пиріг — і він буде надзвичайно вологим: секретний рецепт (ВІДЕО)

Дуже ніжний і м’який яблучний пиріг

Ароматна, сезонна випічка восени може бути дуже апетитною. Ми ділились рецептом гарбузового кексу. Тепер розповімо, як приготувати надзвичайно вологий пиріг з яблуками.

Завдяки ніжній заливці тісто виходить вологим, м’якесеньким і неймовірно смачним. Весь процес приготування у своєму відео показала кулінарна блогерка Лілія Цвіт.

Інгредієнти:

  • Цукор — 1 склянка

  • Кефір — 1 склянка

  • Олія — 1 склянка

  • Яйця — 4 шт

  • Борошно — 2 склянки

  • Розпушувач — 16 г

  • Яблука — 4 шт

Спосіб приготування:

  1. Для тіста з’єднуємо склянку цукру, склянку кефіру і одну склянку олії. Все перемішуємо, одну склянку цієї суміші для просочування.

  2. До суміші, що залишилася, додаємо яйця і перемішуємо. Додаємо в суміш просіяне борошно з розпушувачем, замішуємо тісто.

  3. Виливаємо його у форму, застелену пергаментом, і рівномірно розподіляємо. Зверху викладаємо яблука, нарізані шматочками.

  4. Випікаємо пиріг при температурі 180° впродовж 30-35 хвилин, до рум’яної скоринки зверху. Гарячий готовий пиріг поливаємо кефірною сумішшю, накриваємо харчовою плівкою та залишаємо для просочування щонайменше на одну годину.

Після просочування пиріг стає ніжним і дуже вологим. Також ми ділились рецептом ніжного пирога “4 склянки”.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/retseptyi/article-159733-poliite-cim-pirig-i-vin-bude-nadzvicaino-vologim-sekretnii-recept-video/

Комментарии

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *