Що покласти у каструлю з куркою, щоб отримати прозорий, як сльоза, бульйон: ефективний трюк

Лайфхак, що працює завжди

Бульйон може здаватися дуже простою стравою, однак і у його приготуванні є свої секрети. Ми розповідали, яка спеція покращить його смак. Тепер розповімо про один нюанс, завдяки якому рідина буде чистою і прозорою, як сльоза.

Щоб отримати справді прозорий бульйон із курятини, достатньо дещо покласти до каструлі. Розповідаємо про це детально разом із “ТСН”.

Що додати до бульйону?

Щоб отримати апетитну, чисту страву, до каструлі потрібно покласти шматок сирої моркви та цілу цибулину. І тут є один дуже важливий момент — з неї не потрібно знімати лушпиння. 

Цей кулінарний лайфхак працює завжди. Секрет у тому, що шкірка цибулі вбирає в себе білкові домішки, які і “забруднюють” бульйон. А морква надає страві м’якого золотавого відтінку. 

Також не забувайте знімати піну і не давайте рідині бурхливо кипіти. Весь час приготування бульйон повинен ледь булькати на мінімальному вогні.

А щоб він точно вдався ідеальним, вже готовий бульйон можна пропустити через марлю, щоб прибрати дрібні шматочки. Так бульйон буде не лише ароматним, а й красивим. Також ми розповідали, що зробити з макаронами перед додаванням у суп.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/kulinarnyie-podskazki/article-159560-shho-poklasti-u-kastruliu-z-kurkoiu-shhob-otrimati-prozorii-iak-slyoza-bulion-efektivnii-triuk/

Комментарии

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *