Робіть так — і квашена капуста буде білосніжною та хрумкою: ефективний метод (ВІДЕО)

Не потрібно додавати нічого зайвого

У приготуванні квашеної капусти потрібно врахувати багато тонкощів. Ми розповідали, як врятувати пересолений продукт. Тепер розповімо, як її готувати, щоб заготовка вийшла не лише хрусткою, а й білосніжною.

Як це зробити, у своєму відео показала кулінарна блогерка Анна Шолкова. Секрет — не додавати нічого зайвого. У класичному варіанті часто додають моркву, однак так у вас точно не вийде заготовка ідеального білого кольору.

Як готувати білу квашену капусту?

Щоб капуста, після того, як закваситься, була білосніжною та хрумкою, не додавайте до неї нічого, крім солі. Саме ця простота — запорука успіху.

Нашаткуйте капусту будь-яким зручним для вас методом. На кожен кілограм уже накришеної капусти додайте 25 грамів солі. Більше нічого додавати не треба, якщо хочете отримати заготовку рівномірного білого кольору.

Головне — гарно перемішати руками капусту, щоб гарно розподілити всю сіль. Потрібно, щоб вона пустила багато соку. Викладаємо у ємність для квашення, гарно втрамбовуємо та ставимо зверху гніт.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ANNA SHOLKOVA | КРИВИЙ РІГ | РЕЦЕПТИ | ГУМОР | ЇЖА | РОЗПАКОВКИ (@_anna_sholkova_)

Не забуваємо щодня проколювати заготовку до самого дна, щоб випустити газ. Ми розповідали, через скільки днів капуста буде готова.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/kulinarnyie-podskazki/article-159433-robit-tak-i-kvasena-kapusta-bude-bilosniznoiu-ta-xrumkoiu-efektivnii-metod-video/

Комментарии

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *