Зробіть це з котлетами після смаження — і вони стануть ще смачнішими: простий трюк (ВІДЕО)

Елементарна дія, яка покращить смак котлет

Приготування котлет може бути цілим мистецтвом. Ми розповідали, як їх незвично запанірувати. Тепер поділимось ще одним простим трюком, який допоможе покращити смак страви.

Про свої секрети апетитних котлет у своєму відео розповіла кулінарна блогерка Анна Шолкова. Це маленькі поради і підказки, з якими страва буде ідеальною.

Як приготувати смачні котлети?

  • Перша порада стосується хліба. Замочуємо його в холодній воді, ні в якому разі не в гарячій, і залишаємо на 15 хвилин. Коли цей час мине, залишиться лише віджати зайву вологу.

  • Пропорція — половина батона хліба і дві цибулини на один кілограм м’яса. Все це потрібно разом пропустити через м’ясорубку — так текстура котлет буде ідеальною.

  • Фарш перемішуємо, а тоді кілька хвилин відбиваємо. Це обов’язково. Тоді формуємо котлети і смажимо на розігрітій олії з обох боків.

І наприкінці — той самий трюк. Щоб котлети стали ще смачнішими та ніжнишими, потрібно зробити ще одну річ. Коли всі вироби з м’яса будуть готові, складаємо їх у порожню каструлю та накриваємо кришкою. В такому вигляді їх потрібно залишити на 30-40 хвилин.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ANNA SHOLKOVA | КРИВИЙ РІГ | РЕЦЕПТИ | ГУМОР | ЇЖА | РОЗПАКОВКИ (@_anna_sholkova_)

Після цього смак та текстура страви будуть досконалими. Також ми розповідали, в яким момент додати масло до грибів.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/kulinarnyie-podskazki/article-159498-zrobit-ce-z-kotletami-pislia-smazennia-i-voni-stanut-shhe-smacnisimi-prostii-triuk-video/

Комментарии

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *