Просто натріть цей овоч і додайте в фарш
Часто у приготуванні страв найменші деталі мають велике значення для фінального результату. Ми розповідали, що зробити з макаронами перед додаванням у суп. Тепер поділимось лайфхаком, з яким котлети будуть соковитими навіть наступного дня.
Котлети — це страва, яку зазвичай готують на кілька днів. Однак дуже часто ніжні вироби за ніч в холодильнику перетворюються на жорсткі сухарі. Щоб цього не трапилося, у фарш потрібно додати один овоч, пише “ТСН”.
Що додати в котлети для соковитості?
Йдеться про звичайну сиру картоплю. Секрету немає — крохмаль і волога овочу утримує соки всередині котлет. Навіть після розігрівання страва залишається м’якою й апетитною.
Все, що потрібно робити — почистити бульби, натерти їх на дрібній тертці і додати в фарш. На 500 грамів м’яса зазвичай потрібна одна середня картоплина. На смак готової страви вона майже не впливає, а от текстуру змінює кардинально.
Завдяки додаванню картоплі котлети стають повітряними та зберігають соковитість. Також ми розповідали, як правильно нарізати куряче філе.

Добавить комментарий