Скільки води потрібно, щоб ідеально зварити пельмені: відома пропорція

Як насправді варити продукт

Навіть найпростіші продукти можна готувати смачніше, якщо знати про деякі тонкощі. Ми розповідали, як правильно готувати гречку. Навіть у приготуванні пельменів можна припуститися помилок. 

Цей напівфабрикат ідеальний, якщо у вас немає часу. Однак його доволі легко зіпсувати. Про це розповіли на порталі pixelinform.

Поширені помилки у приготуванні пельменів

Холодна вода

В холодній воді пельмені швидко розмокнуть, а не будуть варитися. Тому дочекайтесь, поки вона почне кипіти. Після закипання варіть на мінімальному вогні, помішуючи.

Тривале перебування пельменів поза морозилкою

Часто кулінари занадто рано дістають пельмені з морозильної камери. Вироби злипаються, і, як наслідок, рвуться. Найкраще діставати пачку за дві хвилини до того, як кидати пельмені у воду. Так тісто буде еластичним. 

Надто велика кількість пельменів

Якщо покласти забагато пельменів на невелику кількість води, страва точно злипнеться. Оптимальна пропорція — не більше 500 грамів пельменів на кожні 2 літри води. Під час відварювання пельмені повинні вільно плавати.

Одразу викладати у тарілки

Не ігноруйте відкидання пельменів на друшляк. Дайте воді добре стекти, і лише потім розкладайте по тарілках.

Тепер ви знаєте, як готувати справді смачні пельмені. Також ми розповідали, як смажити картоплю з золотистою скоринкою.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/kulinarnyie-podskazki/article-161086-skilki-vodi-potribno-shhob-idealno-zvariti-pelmeni-vidoma-proporciia/

Связанные записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *