Скільки хвилин варити буряк для яскраво-рубінового кольору: 2 найкращі способи

Овоч, приготований цими способами, виходить найсмачнішим

З буряка можна приготувати чимало смачного. Однак тут важливий правильний підхід до інгредієнтів. Ми розповідали, як приготувати вінегрет з нуля за 30 хвилин. 

Однак цей овоч потребує уваги до приготування. Разом із порталом “Добрі новини” розповідаємо про два способи варіння буряка, з якими продукт зберігає свій яскраво-рубіновий колір.

Як варити буряк для збереження кольору

Є два методи приготування, з якими буряк зберігає свій колір. Це швидке відварювання і запікання.

Як приготувати буряк у каструлі

Миємо овочі, не чистимо і не зрізаємо хвостики. Кладемо в каструлю, заливаємо холодною водою і швидко доводимо до кипіння. Після закипання варимо 20-30 хвилин, а тоді зливаємо киплячу воду. Гарячий буряк потрібно залити крижаною водою — чим холодніше, тим краще. Можна навіть додати кубики льоду. У холоді буряк потрібно залишити на 10-15 хвилин.

Приготування буряка в духовці

Так само миємо овоч, не чистимо і нічого не зрізаємо. Змащуємо олією і щільно загортаємо у фольгу. Духовку розігріваємо до 180-200 градусів і кладемо туди буряк. Якщо буряки середні, запікаємо 45 хвилин. Якщо буряк великий, час приготування збільшується до 90 хвилин.

З цими способами буряк залишиться дуже яскравим і смачним. З нього можна буде приготувати найкращі закуски:

  • Цвіклі — ідеальна закуска до м’ясних наїдків

  • Яскравий салат-намазка на кожен день

  • Апетитний пісний салат з трьох інгредієнтів

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/kulinarnyie-podskazki/article-161007-skilki-xvilin-variti-buriak-dlia-iaskravo-rubinovogo-kolyoru-2-naikrashhi-sposobi/

Связанные записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *