Обов’язково зробіть це з ковбасою перед запіканням: важливий етап, який всі пропускають

Лайфхак для приготування домашньої ковбаси

На Різдво традиційною стравою є домашня ковбаса. Соковита, смачна — це ідеальний наїдок. Ми розповідали, як її приготувати. Тепер поговоримо про один етап у приготуванні, який часто пропускають.

У кулінарному блозі naolina.artcake порадили обов’язково варити ковбасу перед тим, як класти її в духовку. У цьому етапі є чимало переваг. Розповідаємо про них детально.

Чому потрібно варити ковбасу перед запіканням?

Це роблять, щоб оболонка не лопнула в духовці. Коли ковбаса запікається сирою, всередині швидко піднімається тиск, через це кишка може тріснути.

Попереднє варіння робить оболонку міцнішою та еластичнішою. Також під час варіння виходить зайвий білок та піна. У воді вони спливають, а в духовці могли б спричинити розриви.

Також після варіння ковбаса стає стабільною та щільною. Її легко перекласти на деко і вона не деформується. Продукт точно не залишиться сирим.

Як правильно варити ковбасу?

Покладіть її у воду температури 85–90°C, вона не повинна бурхливо кипіти. Варити слід 20-25 хв залежно від товщини. Ковбаса готова, коли вона стає пружною, світлою, не виділяє рожевого соку. Дістаємо та обсушуємо.

Лише після цього запікайте ковбасу — вона буде надзвичайно смачною. Також ми розповідали, що зробити з гречкою перед варінням.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/kulinarnyie-podskazki/article-160998-oboviazkovo-zrobit-ce-z-kovbasoiu-pered-zapikanniam-vazlivii-etap-iakii-vsi-propuskaiut/

Связанные записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *