Курка, морква і грибочки: салат “Тетяна” підкорить всіх за святковим столом (РЕЦЕПТ)

Апетитний салат до новорічних свят

Саме час збирати яскраві рецепти до Різдва та Нового року. Ми розповідали, як приготувати “Рафаелки” з крабових паличок. Тепер поділимось рецептом апетитного салату “Тетяна”.

Він простий, ситний, апетитний і надзвичайно яскравий. Він підкорить всіх за святковим столом. Рецептом поділились на порталі “Господинька”.

Інгредієнти:

  • 2-3 шт картоплі

  • 1 куряче філе 

  • 150 г грибів

  • 1 цибулина 

  • 3 яйця 

  • 150-200 г твердого сиру

  • 2 морквини

  • сіль, спеції до смаку

  • майонез для заправки

  • гранат та петрушка для декору

Спосіб приготування:

  1. Картоплю, курятину та яйця відварюємо. Смажимо гриби з цибулею, все охолоджуємо та підготовлюємо.

  2. Починаємо складати салат, можна робити це в красивій формі або роз’ємному кільці. На дно натираємо на великій тертці картоплі. 

  3. Викладаємо рівним шаром, солимо і змащуємо майонезом. Курку нарізаємо кубиками і викладаємо поверх картоплі. Зверху знову майонез.

  4. Кладемо охололі гриби з цибулею. Розрівнюємо, робимо сіточку з майонезу і трохи притискаємо лопаткою.

  5. Натираємо наверх сир. Трохи лишаємо для декору, решту кладемо всередину і змащуємо майонезом. 

  6. Наступним шаром йде морква, пропущена через дрібну тертку. Солимо, перчимо, змащуємо майонезом і посипаємо залишками сиру.

  7. Прикрашаємо страву зернами граната та зеленню. Ставимо у холодильник.

Куштувати салат можна буквально через годину після складання. Якщо лишити цей салат на ніч, він буде значно ніжнішим. Також ми розповідали, як смачніше приготувати “Олів’є”.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/retseptyi/article-160866-kurka-morkva-i-gribocki-salat-tetiana-pidkorit-vsix-za-sviatkovim-stolom-recept/

Связанные записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *