Просто складіть все в пакет: цією квашеною капустою можна ласувати вже за 2 дні (РЕЦЕПТ)

Мабуть, найпростіший рецепт квашеної капусти

Квашена капуста — це дивовижний смаколик холодної пори. Однак за класичним рецептом доведеться трохи почекати, поки відбудеться ферментація.

Якщо ж ви не хочете чекати, можна скористатися крутим лайфхаком і заквасити капусту у пакеті. Смак — як у оригінальної капусти, а готується значно швидше. Куштувати можна вже через 48 годин. Рецептом поділились на порталі “ТСН”. 

Інгредієнти:

  • капуста — 1 кг

  • морква — 1 шт

  • сіль — 1 ст. л.

  • цукор — 1 ст. л.

  • перець горошком — 6 шт

Спосіб приготування:

  1. Капусту потрібно тонко нашаткувати. Моркву чистимо від шкірки і натираємо на тертці. Можна взяти як звичайну тертку, так і «по-корейськи».

  2. Капусту і моркву перекладаємо у миску. Додаємо сіль та цукор, все перемішуємо руками.

  3. Ретельно розминаємо, потрібно, щоб сіль і цукор розчинилися, а капуста пустила сік. Тоді додаємо перець і перемішуємо.

  4. Перекладаємо овочі разом із соком у целофановий пакет. Він повинен бути дуже міцним. Відправляємо в холодильник на дві доби, кожні 6 хвилин струшуємо його.

До речі, квасити можна не лише капусту. Ми розповідали, як зробити яскраве асорті овочів.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/retseptyi/article-160953-prosto-skladit-vse-v-paket-cijeiu-kvasenoiu-kapustoiu-mozna-lasuvati-vze-za-2-dni-recept/

Связанные записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *