Не смажте рибу, приготуйте її “По-французьки”: ресторанний смак за 5 хвилин роботи (РЕЦЕПТ)

Виходить дуже смачна рибка

Поки триває піст, можна насолодитися всіма відтінками рибного меню. Ми розповідали, як приготувати “вивернуту” скумбрію. Ще один варіант смачної страви — риба “По-французьки”.

Смак ресторанний, а роботи всього 5 хвилин. Рецептом поділились на порталі “Господинька”.

Інгредієнти:

  • Філе риби – 400 г

  • Сметана – 2 ст. л.

  • Чорний мелений перець – 1 ч. л.

  • Гірчиця – 1 ч. л.

  • Соєвий соус – 2 ст. л.

  • Сир твердий – 50 г

  • Цибуля – 2 шт

  • Морква – 2 шт

  • Олія – 2 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Філе риби нарізаємо на невеликі шматочки. Форму для запікання змащуємо олією. Відставляємо та готуємо маринад.

  2. З’єднуємо сметану, чорний перець, соєвий соус та гірчицю. Викладаємо туди рибні шматочки і перемішуємо. 

  3. Кладемо рибу одним шаром у змащену форму і відставляємо. Також готуємо овочеву подушку. На тертці натираємо моркву, дрібно кришимо цибулю.

  4. Обсмажуємо цибулю до прозорого кольору. Додаємо моркву і готуємо до м’якості. Солимо, перчимо, даємо овочам охолонути.

  5. Рівним шаром викладаємо овочі на рибу. Зверху натираємо твердий сир. 

  6. Ставимо страву у духовку, розігріту до 180°C. Час випікання становить 25 хвилин. 

Риба з овочами виходить дуже апетитною, ароматною та соковитою. До страви пасує будь-який гарнір. Але дуже смачно буде подати її з запеченою картоплею. 

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/retseptyi/article-160867-ne-smazte-ribu-prigotuite-yiyi-po-francuzki-restorannii-smak-za-5-xvilin-roboti-recept/

Связанные записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *