Куди покласти підмерзлу картоплю, щоб вона знову стала смачною: хитрий трюк

Лайфхак для мерзлої картоплі

Картопля — це шикарний продукт, який може бути як гарніром, так і основною стравою. Ми розповідали, як посмажити її до золотої скоринки. Однак часто взимку бульби замерзають і псуються.

Навіть у такому випадку продукт можна врятувати. Вона не поверне смак на всі 100%, але він точно покращиться. Як це зробити, розповіли на ukr.media.

Що робити з підмерзлою картоплею?

Структура такого продукту стає іншою, дещо гливкою і водянистою, а смак — солодкуватим. Цю солодкість і водянистість можна зменшити.

Для цього перед самим приготуванням бульби потрібно на 5-10 хвилин покласти в холодну воду. Коли цей час мине, їх слід перекласти в окріп. 

Ще один варіант — закип’ятити в каструлі підсолену воду, покласти туди картоплю на кілька хвилин. після цього дістати, почистити і готувати, як зазвичай.

Однак навіть такий підхід не зможе повністю відновити первісну текстуру і смак картоплі. Вона залишиться трохи м’якою. З такої картоплі можна готувати пюре або додавати у запіканки, для смаження вона вже не годиться.

Один із цих варіантів допоможе вам покращити смак підмороженої картоплі. Також ми розповідали, що зробити, щоб буряк не фарбував руки.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/kulinarnyie-podskazki/article-160782-kudi-poklasti-pidmerzlu-kartopliu-shhob-vona-znovu-stala-smacnoiu-xitrii-triuk/

Связанные записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *