Про що мовчать бармени: навіщо насправді в коктейль кладуть дві трубочки

Тонкощі мистецтва подачі коктейлів

Кожна професія має свою специфіку, а надто — в гастросфері. Ми розповідали, чому кухарі носять білі ковпаки. Сьогодні ж, в День подяки бармену, поділимось одним цікавим фактом. Він демонструє, наскільки важлива кожна деталь у роботі працівника за бором.

Ви коли-небудь помічали, скільки трубочок кладуть у коктейлі? Це не лише елемент декору, а й цілком практичне рішення. Такий елемент додає напою шарму і вишуканості. Розповідаємо про це детально разом із “Главредом”.

Чому в коктейль кладуть дві трубочки?

  • Для кожного шару — свій смак. Якщо коктейль багатошаровий, кожна трубочка дозволяє насолодитися окремим смаком.

  • Також дві трубочки ідеально підходять для коктейлів, розрахованих на двох.

  • Іноді бармени використовують дві трубочки для створення незвичайних ефектів і візуальних ілюзій.

  • Дві трубочки можуть допомогти швидше випити коктейль, що збільшує шанси на повторне замовлення. Але головне – це естетичний вигляд і зручність для клієнта.

Тож цей елемент вашого напою — не примха бармена, а цілком логічна частина коктейлю. Також ми розповідали, чим не можна закушувати віскі.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/eda/article-142859-pro-shho-movcat-barmeni-navishho-naspravdi-v-kokteil-kladut-dvi-trubocki/

Связанные записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *