Що ставити на новорічний стіл 2026: які страви задобрять Вогняного Коня

2026 рік — рік Червоного Вогняного Коня

Покровитель Нового 2026 року — Червоний Вогняний Кінь. Це символ енергії, руху, натхнення. Тому і зустрічати його слід відповідно. Ми розповідали, який один продукт заборонений на новорічному столі. Тепер поговоримо про те, які ще продукти слід оминути увагою.

Якщо задобрити Вогняного Коня на самому початку року, він принесе у ваш 2026 гармонію, фінансову стабільність та успіх. Але деякі інгредієнти та страви йому не сподобаються, пише novyny.live. 

Новий рік 2026: що не повинно бути на святковому столі

Важке м’ясо

Кінь енергійний та рухливий, тож йому не сподобаються страви, що “гальмують” — ковбаси, жирне м’ясо, свинина, баранина тощо. Також краще оминути увагою холодець і різноманітні копченості. Краще використати для закусок птицю або рибу. Вони будуть символом легкості та нових можливостей.

Салати з майонезом

Різноманітні “шуби” та “олів’є” — це не лише не модно, але й точно не сподобається Коню. Це стосується всіх закусок з важкими заправками. Краще надавати перевагу йогурту, лимонному соку, оливковій олії тощо. 

Консервація і напівфабрикати

Кінь символізує натуральність та домашню енергію. Тому консервовану кукурудзу чи огірки краще замінити простими, але свіжими та власноруч зробленими стравами. 

Важкі десерти

Це явно не рік багатошарових тортиків з жирним, масляним кремом. Вони будуть гальмувати нову енергію. Краще віддати перевагу свіжим фруктам та десертам з желе.

Гострі та солоні закуски

Вогняний Кінь особливо цінує баланс. Тож переїдання гострих і пряних закусок може його розлютити. Це не означає, що не можна ставити на святковий стіл гострого, просто всього повинно бути в міру. Замість прянощів краще використовувати свіжі трави, вони принесуть гармонію вашому столу.

Готуючи святкування, зробіть акцент на яскравих стравах, цитрусових нотках і зелені. Також ми розповідали, як обирати ікру на Новий рік.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/eda/article-160704-kin/

Связанные записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *