Цей компонент дуже важливий у салаті
Раніше “Олів’є” був обов’язковим атрибутом новорічного столу. Зараз він вже не такий популярний, однак має ще багато шанувальників. Ми розповідали, чи потрібно додавати спеції в салат. Тепер поговоримо про ще один важливий компонент, а саме огірки.
На цьому інгредієнтів думки кулінарів розділяються. Разом із prostoway розповідаємо, які саме огірки потрібно додавати у страву, щоб не зіпсувати смак.
Які огірки додавати у “Олів’є”
Звісно, перш за все це справа смаку. Однак є деякі базові особливості поєднання смаків. З овочами, м’ясом і заправкою найкраще “грають” саме солоні огірки. Так результат буде ідеальним.
На другому місці — мариновані огірки. Однак тут все залежить від маринаду. Якщо вони будуть занадто пряними, продукт може перебивати смак заправки.
Найменш вдалий варіант — свіжі огірки. Вони можуть буквально зіпсувати смак салату. Текстура таких шматочків буде дуже сильно відрізнятися від інших продуктів. А ще вони можуть дуже сильно пускати сік, що зробить страву водянистою.
Врахуйте цю пораду при виборі огірків для страви, щоб отримати смачний салат. Також ми розповідали, які продукти поміняти місцями під час приготування “Шуби”.