Один інгредієнт перетворить омлет на ресторанну страву: додайте одну ложку — і снідайте делікатесом

Секрет неймовірно смачного омлету

Іноді незвичний підхід до класичних страв може в рази покращити їх смак. Ми розповідали, як готувати м’ясо для домашньої шаурми. Тепер поділимось секретом, з яким у вас вийде фантастично смачний омлет, як у ресторані.

До яєчної суміші потрібно додати лише один некласичний інгредієнт. Приготування не стає складнішим, але цей компонент кардинально змінює текстуру та смак страви. Про це розповіли на порталі Pixelinform.

Що додати в омлет для ідеального результату?

Невелика кількість крем-сиру надасть страві з яєць кремової м’якості та підкреслить смак страви. Вона стане вишуканою. Спробуйте додати ложку цього продукту — і ви не захочете готувати омлет інакше.

Збийте яйця на омлет, як зазвичай, а тоді додайте столову ложку крем-сиру. Гарно перемішайте, щоб сир рівномірно розподілився. Посмажте, як зазвичай, і додайте свіжу зелень, спеції до смаку тощо.

Робіть так — і звичайний омлет на сніданок точно стане делікатесом. Також ми розповідали, що потрібно знати, щоб навіть розчинна кава була неймовірно смачною.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/kulinarnyie-podskazki/article-153132-odin-ingredijent-peretvorit-omlet-na-restorannu-stravu-dodaite-odnu-lozku-i-snidaite-delikatesom/

Комментарии

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *