Не молоко і не масло: що додати в картопляне пюре, щоб отримати найніжніший гарнір

Так картопля стає ідеальною

Приготування картоплі — це нескладна страва, однак важливо знати деякі нюанси, щоб отримати ідеальний гарнір. Ми розповідали, як посмажити картоплю з золотистою скоринкою. Тепер поділимось секретом ніжного картопляного пюре.

За класичного способу приготування в страву додають молоко і вершкове масло. Однак їх можна замінити всього одним інгредієнтом, а саме вершками. Про це розповіли на порталі “Добрі новини”.

Як готувати картопляне пюре з вершками?

З таким підходом ви зможете отримати гладке, смачне, ніжне вершкове пюре. З молоком гарнір може вийти водянистим, тоді як вершки зроблять його максимально насиченим. 

Найкраще для цього підходять максимально жирні вершки, 30% або 33%. До того ж, достатньо буде додати всього 100 мл продукту на середню порцію картоплі. Для ідеального результату підігрійте їх в мікрохвильовці або на плиті. Гаряча рідина, додана в гарячу картоплю, зробить текстуру просто ідеальною.

З цим підходом ваше картопляне пюре буде завжди ідеальним. Також ми розповідали, що покласти в “олів’є” замість цибулі та яєць.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/kulinarnyie-podskazki/article-160636-ne-moloko-i-ne-maslo-shho-dodati-v-kartopliane-piure-shhob-otrimati-nainiznisii-garnir/

Комментарии

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *