Як зробити стильний салат з нудної “шуби”: рецепт королівської закуски

Виходить надзвичайно смачно і оригінально

Новий рік 2026 не за горами, а це означає, що пора збирати оригінальні рецепти до святкового столу. Ми розповідали, як оригінально подати “Мімозу” у вигляді рулету. Тепер поділимось стильною ідеєю для іншого старого салату — “Шуби”.

Кулінарна блогерка Юлія Чумак показала у своєму відео, як перетворити її на розкішну порційну закуску. Замість оселедця в рецепті використана червона риба. Виходить красиво, апетитно і дуже святково.

Інгредієнти:

  • картопля 

  • слабосолений лосось

  • морква

  • яйця

  • буряк

  • майонез

  • червона ікра (імітована)

Спосіб приготування:

  1. Відварюємо картоплю, моркву і буряк. Накруто варимо яйця. Все охолоджуємо і чистимо. 

  2. Окремо всі заздалегідь підготовлені продукти натираємо на тертці. Рибу нарізаємо на кубики. Одразу починаємо формувати салат в порційних склянках або келихах. 

  3. На дно кладемо трохи картоплі. Змащуємо майонезом і викладаємо рибу. Тоді робимо шар риби, знову майонез.

  4. Так само перемежаючи шари майонезом, викладаємо моркву, варені яйця і буряк. Зверху кладемо ложечку червоної ікри.

Завдяки оригінальній подачі це не лише смачно, а й дуже незвично та святково. Також ми ділились рецептом апетитних бутербродів з оселедцем.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/retseptyi/article-160374-iak-zrobiti-stilnii-salat-z-nudnoyi-subi-recept-korolivskoyi-zakuski/

Комментарии

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *