Лайфхак для виготовлення пельменів
Ми розповідали про помилку у відварюванні пельменів. Однак їх важливо ще й правильно зробити. Багато хто уникає цієї страви, адже їх ліплення дуже марудне.
На щастя, є простий спосіб, який не потребує довгого і нудного розкочування тіста і вирізання кружечків. Про нього розповіли на порталі “Господинька”.
Швидкий спосіб виготовлення пельменів
Готове тісто потрібно загорнути у плівку і залишити на 40-50 хвилин при кімнатній температурі. Це потрібно для того, щоб із ним було простіше працювати.
Коли цей час мине, ділимо тісто на 4 частини. Розкочувати його не потрібно. З кожної частини скочуємо ковбаску завтовшки близько 2 см. Нарізаємо її на шайбочки по 1 см.
Сплющуємо шматочки з боків, розминаємо пальцями і злегка розкочуємо качалкою. Це можна робити дуже швидко, легко і без залишків тіста. Коли працюємо з однією частиною тіста, решту накриваємо плівкою, щоб не завітрювалось.
Отримуємо красиві кружечки. Просто викладаємо фарш і ліпимо пельмені.
З кілограма тіста виходить близько 180 невеликих пельменів. Якщо хочете, щоб пельмені були більшими, можна відрізати від “ковбаски” шматочки завтовшки по 1,5 см.
Це швидкий і простий спосіб отримати багато пельменів. Також ми розповідали, як швидко ліпити пельмені з “квадратиків”.

Добавить комментарий