Замість оселедця покладіть інший компонент: як приготувати “Шубу” втричі смачніше

Страва стане цікавою і апетитною

Оселедець під шубою — страва, смак якої знайомий кожному. Однак її можна приготувати значно смачніше, якщо експериментувати, а не орієнтуватися на звичний рецепт. Ми розповідали, як можна змінити салат, якщо поміняти місцями два інгредієнти. 

А якщо подивитись на закуску зовсім під іншим кутом, вона може стати цілком іншою стравою — красивішою та смачнішою. Для цього можна замінити головний інгредієнт. “Хочу” розповість про це детальніше.

Чим замінити оселедця в салаті “шуба”?

Вам знадобляться крабові палички. Салат стає значно ніжнішим з таким основним компонентом. Через це варто замінити кілька інших продуктів.

Замість моркви можна покласти терте яблуко або плавлений сир. Або і те, і інше. А верхній шар буряка присипати, наприклад, тертим яєчним жовтком. Смак стає зовсім іншим — ніжним, вишуканим, без різкої солоності оселедця. 

Спробуйте приготувати так — і закуска точно здивує гостей. Також ми розповідали, як покращити “Олів’є”.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/kulinarnyie-podskazki/article-160274-zamist-oseledcia-pokladit-insii-komponent-iak-prigotuvati-subu-vtrici-smacnise/

Комментарии

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *