Ці гарбузові мармеладки — найкращий осінній десерт: чудова заміна цукеркам (РЕЦЕПТ)

Приготуйте, поки є гарбуз

З гарбуза можна приготувати чимало смачного. Ми ділились рецептом ніжного желе. Тепер розповімо, як приготувати гарбузові мармеладки, які стануть чудовою заміною цукеркам.

Це найкращий осінній десерт, для якого потрібно мінімум інгредієнтів. Як його приготувати, розповіли на порталі shuba.

Інгредієнти:

  • Гарбуз — 100 г

  • Апельсин — 50 u

  • Агар-агар — 4 г

  • Вода — 100 мл

  • Мед — 2 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Гарбуз потрібно нарізати кубиками і викласти на деко, застелене пергаментом. Запікаємо їх до м’якості у духовці, розігрітій до 180 °C. В середньому час приготування — 15 хвилин.

  2. З апельсина знімаємо шкірку й нарізаємо м’якоть на шматки. З’єднуємо їх і перебиваємо блендером до однорідності.

  3. Отримане пюре переливаємо у каструльку. Додаємо воду, агар-агар і мед, ставимо на вогонь.

  4. Після закипання, помішуючи, проварюємо 2–3 хвилини. Розливаємо мармелад у силіконові форми та охолоджуємо до кімнатної температури. Після цього ставимо у холодильник до повного остигання.

Мармелад виходить в міру солодким, з ідеальною текстурою. Також ми ділились рецептом найніжнішого кексу з осіннім шармом.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/retseptyi/article-159430-ci-garbuzovi-marmeladki-naikrashhii-osinnii-desert-cudova-zamina-cukerkam-recept/

Комментарии

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *