Котлети будуть соковитими навіть наступного дня, якщо додасте у фарш цей продукт: він уже є на вашій кухні

Просто натріть цей овоч і додайте в фарш

Часто у приготуванні страв найменші деталі мають велике значення для фінального результату. Ми розповідали, що зробити з макаронами перед додаванням у суп. Тепер поділимось лайфхаком, з яким котлети будуть соковитими навіть наступного дня.

Котлети — це страва, яку зазвичай готують на кілька днів. Однак дуже часто ніжні вироби за ніч в холодильнику перетворюються на жорсткі сухарі. Щоб цього не трапилося, у фарш потрібно додати один овоч, пише “ТСН”.

Що додати в котлети для соковитості?

Йдеться про звичайну сиру картоплю. Секрету немає — крохмаль і волога овочу утримує соки всередині котлет. Навіть після розігрівання страва залишається м’якою й апетитною.

Все, що потрібно робити — почистити бульби, натерти їх на дрібній тертці і додати в фарш. На 500 грамів м’яса зазвичай потрібна одна середня картоплина. На смак готової страви вона майже не впливає, а от текстуру змінює кардинально.

Завдяки додаванню картоплі котлети стають повітряними та зберігають соковитість. Також ми розповідали, як правильно нарізати куряче філе.

https://news.hochu.ua/ukr/kuhnya/kulinarnyie-podskazki/article-159567-dodaite-v-fars-odin-produkt-i-kotleti-budut-sokovitimi-navit-nastupnogo-dnia-vin-uze-je-na-vasii-kuxni/

Комментарии

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *